X

Her kan du på forståeligt dansk læse, hvad der gemmer sig bag INCI-navnene, der bruges til at beskrive de enkelte ingredienser i produkterne.

Vi synes det er vigtigt, at forbrugerne kan orientere sig om, hvad der gemmer sig bag et INCI navn - derfor arbejder vi på af få lavet en beskrivelse af hver enkelt ingrediens.

Bliv klogere på den enkelte INCI ingrediens,  hvilke af vores produkter den indgår i og hvorfor den er i produktet.

INCI er ikke det samme som virkemidler - virkemidler er ofte sammensat af flere INCI ingredienser.

 

Læs mere ->INCI listen (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) er en fortegnelse over kosmetiske ingredienser

INCI listen skal sikre en ensartet nomenklatur inden for ingredienser i kosmetiske produkter.

INCI listen er udarbejdet for at gøre det nemmere for forbrugeren, myndighederne og importørerne at se hvilke ingredienser, der er anvendt i et givent produkt.

Listen udarbejdes af CTFA (den amerikanske brancheforening for kosmetik) og COLIPA (den europæiske brancheforening for kosmetik) i fællesskab og opdateres ca. hvert andet år.

I henhold til kosmetikbekendtgørelsen skal kosmetiske produkter være mærket med en indholdsdeklaration udformet som en liste over ingredienser angivet med deres INCI navn.

SAMA medicare creme // 50ml


SAMA medicare creme en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 14 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling.

Der er ændringer i leveringstiden på følgende datoer


Bestillinger, der modtages

Sendes

14. - 20. september21. september

Efter afsendelse påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag. Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid


På følgende datoer er der ændret leveringstid


Bestillinger, der modtages

Sendes

14. - 20. september21. september

Normal leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: