X

SAMA medicare shampoo er en mild og utrolig dejlig blødgørende, rensende og fugtgivende body- og hårshampoo lavet specielt til syg og irriteret hud og hovedbund.

Shampooen plejer og lindrer hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer og hudproblemer som f.eks. udslæt, tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden, livløst hår og skæl.

Shampooen er håndlavet og fremstillet af naturlige råvarer, indeholder ikke sulfater og er uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Læs mere ->

SAMA MEDICARE SHAMPOO

150ml


 


300ml


(2 x 150ml) • Jeg har prøvet rigtig mange forskellige cremer, men ikke nogen af dem har været rigtig gode, på den måde, at stort set alle cremer ligger sig som en hinde/fedtet maske i mit ansigt, jeg bliver rød og irriteret, og ja, det føles jo ikke rart.

  Jeg er bare så lykkelig, for jeg har brugt produkterne (brugt mod dårlig hud i ansigtet i form af kløe, irritation, rødme og tørhed) i nu ca. 4 dage og hold da op, hvor er det godt. Cremen giver min hud ro og beroliger ligesom, jeg slår ikke ud og bliver rød, og den giver tilpas med fugt. Shampooen er også rigtig god.

  Jeg har anbefalet dem til andre, som også har irriteret hud.

  - Gitte Lind
 • jeg vil bare sige at jeg er blevet overrasket på den gode måde. Jeg må jo indrømme at jeg var meget skeptisk da jeg modtog den blå shampoo, men må jo sige at det virker sgu.

  - Vicki Madsen
 • Jeg anbefaler brug af shampooen, da den afhjælper kløende hovedbund. Man føler virkelig en lindring og så dufter den tilmed godt.

  - Pia Hvenegaard
 • Jeg synes det er en god creme og shampoo, det kan holde min psoriasis nede.

  - Yvonne Larsen
 • Hos os er SAMA medicare creme blevet familiens universalcreme.

  Min mand bruger den til sin meget, meget tørre vinterhud på hænder og i ansigt. Han var vant til at huden på hænderne spækkede, det problem har ikke været der siden han startede på cremen.

  Efter årevis med irriterende skæl er det nu atter muligt at bruge mørke bluser uden at ligne et vinterlandskab på skuldrene. Bruger også shampooen til kroppen hvor den forstærker effektiviteten af cremen, som jeg især bruger på fødderne.

  Vores tvillingepiger på 12 bruger den til småbumser og tør hud. Så man skal som regel på jagt efter krukken i vores hjem.....

  - Lotte Josephsen
 • SAMA medicare creme er naturlig & velduftende og har en fin virkning (brugt mod tør hud).

  SAMA medicare shampoo er dejlig duftende, kvalitet og virker (brugt mod skæl, tør hovedbund)

  - Josefine Eiby
 • Jeg har brugt SAMA medicare shampoo mod fedtet skæl. Efter ganske få dage kunne jeg mærke en effekt. Det er et af de mest effektive midler jeg har prøvet.

  - Tina Friis Poulsen
 • Meget effektiv produkt, jeg vil helt sikker blive ved med at købe det. Jeg har haft skæl problemer i 10 år uden at alverden produkter har hjulpet.

  - Albert Radoor
 • Jeg har nu anvendt SAMA medicare creme og shampoo i et par måneder - og er rigtig glad for resultatet. Jeg har en meget sart og tør hud - og altid skællende hud i hårgrænse områder. Efter jeg er begyndt med jeres produkt er min hud blevet rigtig meget bedre. Det har taget lidt tid, men det har været værd at vente på!

  - Henrik Hjorth Hansen
 • Jeg har i 14 dage anvendt SAMA medicare shampoo og er meget begejstret for produktet. Jeg har tør hud i hovedbunden. Jeg er stort set kommet af med kløen i hovedbunden. Herudover bliver håret langt mere glansfuldt, og nu kan jeg så droppe balsam, som slet ikke er nødvendigt, da håret er let at rede ud efter brug af shampooen.

  - Lene Kraft
SAMA medicare shampoo

- håndlavet naturlig shampoo til pleje og lindring af hudsygdomme, hudirritationer og hudproblemer


 • Beskrivelse
 • Ingredienser
 • Tags

SAMA medicare shampoo er en dejlig mild, fugtgivende, blødgørende & regenererende hår- og bodyshampoo til hud irriteret af hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende og irriteret hud, hård hud såvel som irriteret hovedbund, livløst hår og skæl.

Shampooen er et håndlavet naturprodukt og derfor fremstillet af naturlige råvarer, selvfølgelig uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Shampooens blå/grå-blå farve er ikke et resultat af tilsat farvestof - den blå farvetone skyldes nemlig det naturlige betændelseshæmmende- og beroligende stof azulene, der er naturlig blåt og derfor giver shampooen en blålig nuance. 

Foruden azulene indeholder shampooen blandt andet morgenfrueolie, der er naturlig regenererende og lindrende og de æteriskeolier rosentræsolie og lavendelolie, der er naturlig antiseptisk, healende og cellefornyende samt sandeltræsolie og geraniumolie, der er naturlig betændelseshæmmende og inflammationshæmmende.

Shampooen indeholder også aloe vera og glycerin, der er blødgørende, beskyttende og fugtighedsbevarende samt guargummi, der er antistatisk samt brændenældeolie, der styrker hårets struktur og modvirker skæl.

Ud over at bidrage til virkningen giver de æteriske olier shampooen sin unikke, søde og skarpe, men behagelig duft af geranium, lavendel, rosentræ, sandeltræ og ylang ylang.

Selve sæben er et vegetabilsk flydende sæbestof baseret på forsæbet kokos/palmeolie, der giver en dejlig mild sæbe.

Shampooen er til både mænd og kvinder, udtørrer ikke huden, hjælper med at genoprette hudens fugtbalance, er til brug på både kroppen og i håret og er specielt udviklet til problem hud, hår og hovedbund med mange anvendelsesmuligheder for eksempel til tør hud, tørt hår, sart hud, irriteret hud, kløende hud, kløende hovedbund, tør hovedbund, skæl og rifter / sprækker i huden.

Den virker plejende på huden og håret, skummer nemt og godt, modvirker problem hud og efterlader huden ren og blød - og giver håret liv samt gør håret nemt at rede ud.

Helt på samme måde som mennesker er forskellige fra hinanden, på samme måde er vores hud også forskellig fra person til person. Vi kan derfor ikke garantere, at SAMA medicare shampoo virker ens for alle og dermed er det ikke sikkert, at shampooen er den rigtige løsning til netop dig og dit hudproblem. Endvidere skal du huske, at shampooen ikke er et lægemiddel, og derfor bør du bruge shampooen som et supplement til en eventuel lægefaglig behandling.

 

Water, Decyl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Gel, Butyrospermum Parkii Butter, Cera alba, Lavandula Angustifolia Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Cocamidopropyl Betaine, Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Amyris Balsamifera Oil, Aniba Rosaeodora Oil, Sodium Benzoate, Guaiazulene, Ascorbic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
SAMA medicare creme // 50ml


SAMA medicare creme en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 14 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling.

Der er ændringer i leveringstiden på følgende datoer


Bestillinger, der modtages

Sendes

14. - 20. september21. september

Efter afsendelse påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag. Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid


På følgende datoer er der ændret leveringstid


Bestillinger, der modtages

Sendes

14. - 20. september21. september

Normal leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: