X

  > Info > Om SAMA natur > Vi håndlaver og bruger kun naturlige råvarer

Vi bruger kun naturlige råvarer - og vi håndlaver alle produkter efter vores egne unikke opskrifter

Naturen er en fantastisk oase fyldt med råvarer, der indeholder effektive naturlige virkemidler, som har et utal af gode egenskaber og som derfor kan bruges til at pleje kroppen og afhjælpe mange problemer med hud & hår.

Derfor bruger vi kun naturen egne råvarer - vi tror på det naturlige alternativ frem for de kunstige laboratorie-fremstillede råvarer.

Naturens råvarer ved vi, hvor kommer fra og de har været brugt i hundredvis af år, og derfor ved vi også præcis, hvad de er godt for.
Vi fremstiller ved manuel håndkraft

Vores produkter er håndlavede - det vil sige, at alt arbejde med produktion foregår manuelt.

Der er ingen maskiner, der foretager blandingen af råvarerne. Alt afvejes manuelt og de eneste elektroniske hjælpemidler vi bruger er: kogeplader, termometer og el-pisker.

Vi har valgt at fortsætte den håndlavede produktion, som vi grundlagde firmaet på i 2006, fordi vi mener, at det er mest i tråd med vores og produkternes identitet - de er fremstillet af hjertet.

SAMA medicare creme // 50ml


SAMA medicare creme en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 14 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling.

Der er ændringer i leveringstiden på følgende datoer


Bestillinger, der modtages

Sendes

14. - 20. september21. september

Efter afsendelse påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag. Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid


På følgende datoer er der ændret leveringstid


Bestillinger, der modtages

Sendes

14. - 20. september21. september

Normal leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: