Køb mere end 1 vare og få 10% rabat - brug kode: "mere end 1"  > Info > Ny og forbedret opskrift på medicare shampoo

Vi introducerer i dag en ny og forbedret udgave af medicare shampooen.

Vi har i længere tid arbejdet på en ny opskrift på medicare shampooen – fordi vi gerne vil udfase brugen af sulfat-baseret sæbe. 

Vi har benyttet lejligheden til at gøre shampooens virkning endnu bedre ved at tilføje flere af de samme gode virkemidler som cremen.

Læs mere ->


Køb mere end 1 vare og få 10% rabat - brug kode: "mere end 1"

SAMA medicare shampoo


SAMA medicare shampoo en mild og utrolig dejlig blødgørende, rensende og fugtgivende body- og hårshampoo lavet specielt til tør, sart, irriteret og syg hud og hovedbund.

Shampooen plejer og lindrer hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden, tør hovedbund og skæl.

Shampooen er håndlavet og fremstillet af naturlige råvarer – uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Sulfat-baseret sæbe kan, på trods af at det er et naturligt produkt fra palmetræer, være lokalirriterende.

Vi har dog ikke haft dårlige erfaringer med det, men da vi endelig har fundet et andet sæbe-stof, som både renser godt og skummer fornuftigt, har vi besluttet at skifte således, at shampooen nu er baseret på et forsæbet kokos/palmeolie blandet med glukose fra hvede/majs.

Det giver en lidt anden konsistens, og på grund af det nye sæbestof skummer den nye shampoo ikke helt så kraftigt som den gamle. Det kræver nok lidt tilvænning, men vi håber, at du bliver glad for den.

Vi har benyttet lejligheden til at gøre shampooens virkning endnu bedre ved at tilføje flere af de samme gode virkemidler som cremen således, at shampooen nu også indeholder aloe vera, bivoks og glycerin. Desuden har vi også tilsat sheasmør, der udover at virke blødgørende også bidrager til at gøre shampooen lidt mere cremet og lækker.


Er vi nået i mål med hensyn til konsistens, virkning og generel oplevelse af shampooen?

Det vil vi gerne høre din mening om.

Skriv til os på info@samanatuir.dk – på baggrund af feedbacken kan der komme ændringer i produktet.  Vi håber, at du vil bruge tid på at fortælle os om din oplevelse


SAMA medicare creme // 50ml


SAMA medicare creme en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->
Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 14 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: