> Info > Om SAMA natur > Vi bruger ikke parabener

Vores produkter er fuldstændig fri for parabener – og selvfølgelig også fri for andre hormonforstyrrendestoffer

Parabener er et fællesnavn for 6 forskellige stoffer, der alle bruges som konserveringsmidler: Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben
Isopropylparaben, Isobutylparaben.

Ny og forbedret opskrift på medicare shampoo

13. april 2018
Et konserveringsmiddel tilsættes kosmetiske produkter for at forhindre vækst af bakterier

Ifølge den danske kosmetikbekendtgørelse skal vandholdige cremer & lotions tilsættes et konserveringsmiddel, ellers vil der nemlig opstå bakterier i produktet.

4 af de 6 parabener er mistænkt for at være hormonforstyrrende, det er:

  • Propylparaben
  • Butylparaben
  • Isopropylparaben
  • Isobutylparaben
 

Methylparaben & Ethylparaben er således sikre at bruge, men da det for den almindelige forbruger er meget vanskeligt at holde styr på, hvilke parabener, der er sikre, og hvilke der ikke er, har vi for at hjælpe vores kunder med et godt overblik valg ikke at benytte nogle af parabenerne.

Vores produkter er således fuldstændig fri for parabener – og selvfølgelig også fri for andre hormonforstyrrendestoffer.

Vi bruger i stedet konserveringsmidlet Natriumbenzoat, som mange også kender fra detailhandlen som Atamon, der bruges til at konservere f.eks. hjemmelavet syltetøj & saftevand.

SAMA medicare creme // 50ml


SAMA medicare creme en utrolig lækker cremet, lindrende, blødgørende og fugtgivende creme specielt lavet til at pleje, lindre og modvirke hudsygdomme som f.eks. eksem og psoriasis samt hudirritationer som f.eks. tør hud, sart hud, kløende hud, hård hud, rifter/sprækker i huden.

Læs mere ->
Du kan trygt handle hos os


Det er svært på forhånd at vide om du kan tåle et produkt - og når du køber via internettet, kan du ikke lige prøve produktet før køb.
Den problemstilling vil vi gerne imødekomme. Derfor tilbyder vi altid, at du kan prøve produktet og inden for 14 dage fra modtagelse kan fortryde dit køb og returnere det købte - uanset årsag; og få alle pengene tilbage.


Betaling & forsendelse

Du kan betale med ovenstående kort.

Vi sender via PostNord og har gratis levering (uden omdeling) på alle køb til danske adresser (19,- kr. med omdeling) og ingen gebyrer på dankort & kreditkort. Levering til udland, Grønland & Færøerne: kr. 40,- pr. ordre.

Leveringstid


Aktuel leveringstid: normal


Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid'.

Aktuel leveringstid

Bestillinger afsendes senest 1. hverdag efter bestilling, herefter påregnes forsendelsestid til danske adresser på 1 dag.

Læs mere under 'Forsendelse og leveringstid' på info siden.


LUK: Klik 'ESC'

Personlig vejledning


Vi giver dig gerne personlig vejledning både i brugen af vores produkter og i forhold til, hvilke produkter, der passer bedst til din situation.

Kontakt os via: